hu en de
 
Jóval jobban jár!

Legyen a Törzsvásárlónk és éljen kedvezményeinkkel!


Váltsa ki kedvenc üzletében a Coop Klub törzsvásárlói kártyát, és élvezze a Coop Klub törzsvásárlói program által nyújtott kedvezményeket és előnyöket!


A törzsvásárlói program előnyei:

 

  • Törzsvásárlóink számára a hetente meghirdetett akciós termékekből további árkedvezményeket biztosítunk.
  • Vásárlásaival hűségpontokat gyűjthet, amelyeket garantált vásárlási utalvánnyal jutalmazunk. Minden összegyűjtött 5000 pont után egy 500 Ft-os vásárlási utalványt küldünk ki a havonta kézbesített kuponlevéllel.
  • Az 5000 pontot elérő törzsvásárlóinknak havonta küldjük ki kuponlevelünket, amely további árkedvezményekre jogosító speciális kuponokat tartalmaz.
  • Különleges akciókat hirdetünk meg, amelyben kizárólag törzsvásárlóink jogosultak egyes termékeket kedvezményes áron megvásárolni.

 

Ne hagyja ki a törzsvásárlóknak szóló nyereményjátékainkat se, keresse az aktuális játékokat, és legközelebb legyen Önnek szerencséje!

A Coop törzsvásárlói program a Kop-Ka Zrt. minden Coop Szuper, Coop ABC és Coop Mini üzletében elérhető. Ha még nem törzsvásárlónk kérjük érdeklődjön kedvenc üzletében a csatlakozás lehetőségeiről!

Bővebb információért illetve aktuális törzsvásárlói pontegyenlegének lekérdezésért kérjük keresse fel a www.coop.hu weboldalt.