hu en de
 
Jóval jobban jár!

Friss zöldség, gyümölcs


Az egészséges táplálkozás egyik fő feltétele a megfelelő minőségű zöldségek és gyümölcsök fogyasztása, amelyek folyamatos elérhetőségéről gondoskodunk üzleteinkben.


Ezen termékcsoportnak a fogyasztását, a csonthéjas gyümölcsök kivételével, nem kell korlátozni! A zöldségek és a gyümölcsök az egészséges étrend alappillérei minden életkorban.

A friss zöldség és gyümölcs fogyasztása az optimális. A táplálkozásban az ideális az lenne, ha naponta öt adag gyümölcsöt, illetve zöldséget fogyasztanánk.

Üzleinkben is egyre növekvő szerephez jut a zöldség, gyümölcs forgalmazása. Ezen termékcsoport esetében a kisebb méretű üzleteink heti 2, a nagyobb üzleteink heti 3 alkalommal kapnak árut egy alföldi partneren keresztül. Minden évben a jelenlegi beszállítói termékkört kiegészítve szezonális jelleggel helyi, illetve a környező településekről közvetlen őstermelői forrásból igyekszünk a legfrissebb termékeket biztosítani, amelynek megfelelően nem egyszer már néhány órával a zöldség vayg gyümölcs szüretelését követően azok az üzleink polcaira kerülhetnek.